Thord

Läsarberättelse från Thord och hans upplevelse av borrelia.


Hej!

Jag har i ett år(1) haft en misstänkt borreliainfektion med två röda fält på både v och h sida om näsan!

Vid tillfället då detta hände stack det till i näsan och därefter började problemet!

Vid läkarbesök hos en ortoped p gr av svullnad av knä och leder så upptäcke läkaren en svullnad under v sida under ögat, på kinden och en lock känsla v öra.

Min medicinläkare var till 90%säker på en fästinginfektion då jag under en lång tid vistats i skog där min särboende jämnt plockade fästingar på sin hund som jag ofta hade i knä:et vid biltransporter m m.

Efter en ryggmärgsprov uteslöts detta, vilket inte är någon garanti! Fortfarande pågår en utredning men ingen förklaring till symtomet som härstammar till Borrelia!

Mina värsta smärtor sitter vid tinningen på kindbenet in emot ögat och näsroten med en nästäppa året om samt rinnande öga och rinnande näsa samt en fruktansvärd huvudvärk ! Med stickningar i näsa, tungspets, kinder och ansiktsrodnad, Styv nacke och smärtor i hals och rygg!

Ryckningar i ansiktet samt halsont, behov av harkling , väldigt mycket slem och heshet , ja det finns mycket mer som förklarar mina misstankar ! Vid årstid 171205 satte läkaren in doxyclin i tio (10) dagar ! Jag kommer inte att sluta för att konstatera min misstanke om infektionen från fästing som tydligen kan leva kvar i kroppen!

Fler läsarberättelser.