Anna

Läsarberättelse från Anna och hennes upplevelse av borrelia.


Kliar och bränner 15cm i diameter. Mina gamla MS skov visar sig Lymfkörteln nära ljumsken svullnat och gör ont. Strecket är efter mjukis-byxan jag hade på innan foto. Kunde inte gå ramla ur sängen gick in i väggar och möbler kunde ej hålla mig från att urinera. Nästa dag huvudet sprängde ville bara sova. Väldigt glömsk gick med käpp otroligt känslig. Trodde jag legat fel nacken stel. Fick frossa trots de höga temperaturen utom hus. Klädde på mig ull underställ och ylle tröja

 

Sköterskan på SÖS akuten tyckte det hela inte var något akut Jag skulle ringa husläkaren på må och få tid. Allt jag ville var bara att någon skulle se på det Var orolig hur det kunde påverka min MS.

 

Körde till närakuten i Haninge fick träffa läkare nästan på en gång han förklarade att det ser typiskt ut som borrelia Det ser lite ut som en darttavla. Hade rivit runt i ett buskage. Trodde det var en bit av en gren eller kvist som fastnat på låret. Bara drog ut den och spola ner. Såg ingen fästing Klämde lite så inga rester skulle vara kvar. Trodde det var därför det såg ut som blåmärke. Så sällan får jag inte sådant. Hoppas du har lite hjälp av min info.

Efter doxyferm. Lymfkörtel känns normal har fått orken tillbaka

Mvh Anna

Fler läsarberättelser.